Засновник та Натхненниця Руху “За Затишну Землю”!

Anuko-sajt-e1471494173493

Безмежно глибока і чуттєва Душа, яка дарує дивовижний і чарівний внутрішній світ наповнений теплом, ніжністю, всеприйняттям та Любов’ю, створюючи навколо себе затишок і Квітучу Красу!

Натхненниця Руху “За Затишну Землю”!

Фестиваль “Воля Громади “Червона Доріжка Гідності”

http://vgfest.org/anna-rutkovska/

Анна Олегівна Рутковська – Воїн Світла. Жінка-Берегиня. Жінка – Квітка-душа. Жінка-Мати. Жінка-дружина. Жінка-Донька. Жінка – Краса і Великодушність. Жінка-Щастя.
Вона присвячує своє життя служінню людству. Своєю душею, всім своїм безмежним серцем любить цей світ і вірить в людей, оберігаючи і захищаючи їх своєю любов’ю. За понад 20-річну громадську діяльність Анна Олегівна Рутковська небайдужим серцем, палкими думками, активними діями відгукалася на кожну подію в Україні та світі.
Якщо вона бачила проблеми і відчувала біль за майбутнє неформальної молоді, то йшла туди, де вони збиралися, спілкувалася з ними, підтримувала, залучала до спільної діяльності в МГО «Нова Атлантида», показуючи тим самим, що допомогти людині можна, зрозумівши, відчувши її біль і зігрівши її власним серцем.
Під зіркою на ім’я «Нова Атлантида» народилося чимало родин і дітей, які продовжують нести в своїх серцях її світло – світло нових цінностей – Свободи, Гідності, Любові.
Кожен свій день, кожну хвилину, кожну мить Ануко проживає з вірою в людей і з любов’ю в серці. Вона як ніхто заслуговує на те, щоб пройти 24 серпня на майдані Незалежності Червоною доріжкою Гідності. Адже роки відданої, безупинної натхненної діяльності подарували світові багато втілених проектів, в яких вкладено тепло її душі, її любов. Але в першу чергу це люди, чиї серця запалені вогнем Життя, Щастя та Любові.
Анна Олегівна Рутковська надихає своєю мудрістю та всеприйняттям. Зігріває своїм люблячим, материнським серцем, даруючи жіночу ніжність і ласку.
Розуміючи особливу місію жінки у світі і, зокрема, в нашій країні, нею були організовані і проведені численні семінари, зустрічі, присвячені особливостям світогляду сучасних берегинь, які можуть успішно реалізуватися в усіх сферах своєї життєдіяльності як кохані дружини, турботливі доньки, ніжні мами, чуйні подруги, справжні патріотки, здатні народжувати і виховувати здорових, сильних дітей-патріотів…
Революція Гідності – знакова подія для України, яка виборола собі право на вільне і гідне майбутнє, заплативши за це кров’ю. Від початку активних дій Революції Гідності Анна Олегівна Рутковська, проводжаючи свого чоловіка на Майдан і залишаючись вдома з маленьким сином, вдень і вночі, без відпочинку, підтримувала важливі події патріотичними піднесеними постами, листами, молитвами, зверненнями, що стверджували найголовніші людські цінності, які потрібно виборювати: Свобода, Гідність, Любов. Завдяки її натхненню з’явилися такі ресурси, як «Вольниця», «Воля Громади», «Українська господиня», «Сотня Берегинь», що мають на меті об’єднати людей, надати їм підтримку, зігріти їхні душі і думки.
Поезія, яку вона писала під псевдонімом Надія Вільна («Багаття Майдану», «Колискова майбутнім захисникам», «Молитва», «Жінкам Майдану» тощо), читалася зі сцени Майдану, наповнюючи серця вірою і бажанням захищати себе і свою країну.
Відчуття вірного вибору українців, зробленого під час Революції Гідності, надихнуло Анну Олегівну Рутковську на організацію і проведення заходів, які мали на меті вшановувати Героїв і не дозволяти забути, затерти ці події, а також ці справжні відчуття – єднання заради найвищих цінностей людства в ім’я Любові. Тому нею, починаючи з 2014 року, разом з однодумцями було ініційовано проведення таких патріотичних заходів:
– ніч з 29 на 30 листопада побиття студентів Євромайдану – «День, коли Україна прокинулась» (на Майдані, під стелою Незалежності) – 30 листопада;
– 22 січня – День пам’яті перших жертв, а саме: Сергія Нігояна, Михайла Жизнєвського, Юрія Вербицького, Романа Сеника (вул. Грушевського, місце розташування – барикади, біля пам’ятника Лобановському);
– 18-20 лютого – дні вшанування героїв Небесної сотні, які включають демонстрацію під стелою Незалежності театралізованої постановки «Майдан – колиска Нового людства» (режисер – Анна Олегівна Рутковська) і Триденну Пелюсткову ходу «Я пелюстками серця покриваю ту землю, де пролилась ваша кров», під час якої учасники проходять місцями, де пролилася кров героїв Небесної Сотні, посипаючи їх пелюстками троянд, які символізують собою душі-квітки загиблих.
Кожен захід, до якого душею і думками долучається Анна Олегівна Рутковська, осяяний теплотою і невтомним сяйвом її серця, яке прагне допомагати людям, окрилювати їх, надихати вірою в омріяне нашими предками щасливе майбутнє на рідній, шанованій землі.
Кожне її слово, написане чи вимовлене, погляд, дія, дотик, думка осяяні теплом і любов’ю до людей, підтримкою і повагою до будь-якої людини, бажанням врятувати, допомогти їй знайти дорогу свого серця. Усі її книги – унікальні, неповторні, важливі подорожі-відкриття в царину власної душі і серця.

Залишити відповідь

https://r-tech24.de/review/vpn/