17–18 вересня 2016 року Рух «За Затишну Землю» вшосте зібрав у Солом’янському ландшафтному парку в Києві своїх друзів і однодумців

14352631_1109558342431777_3163263520544347379_o

17–18 вересня 2016 року Рух «За Затишну Землю» в рамках проекту Clean Up the World вшосте зібрав у Солом’янському ландшафтному парку в Києві своїх друзів і однодумців, а також радо зустрів своїх нових прихильників.

Дякуємо усім, хто знайшов час і долучився до організації і проведення ЕкоАкції Подаруй Землі Затишок!, що є традиційною осінньою подією Руху і проводиться на треті вихідні вересня. Свято створення затишку на землі відбулося! І цим ми завдячуємо кожному учаснику акції. Дякуємо усім вам за підтримку ідей Руху, за вашу небайдужість і щирість.

* Ідея Руху «За затишну Землю» ― допомогти людині у простий спосіб віддячити Землі за Життя. Адже все, що ми маємо, ми отримуємо від Землі. Активісти Руху пропонують долучатися до наведення ладу на клумбах Солом’янського парку або ж обрати ділянку на власний розсуд і зробити її більш затишною.
Краса, створена своїми руками, змінює людину, пробуджуючи в ній потяг до затишку і краси, притаманний українцям.

Кожен обрав собі завдання до душі: прибирати паркову територію або ж готувати клумби до висадки квітів. Діти також активно долучилися до робочого процесу. Чоловіки завзято взялися за розчищення струмочка. Однак кожен, хто бажав, висадив цибулинки нарцисів і тюльпанів. Тож навесні обов’язково завітайте до Солом’янського парку ― тут вас зустрінуть квітучі нарциси, вони нагадають вам про вашу працю, про ту затишну атмосферу, що панувала на заході. Ви відчуєте той дивовижний кайф, що ви теж долучилися до створення цієї краси. І, безперечно, квіти надихнуть вас рухатися далі по шляху створення і підтримки затишку на землі своїми руками.

Загальне фото і невеличкий обідній пікнік з ароматним чаєм і домашніми смаколиками ще більше згуртував учасників. Теплі слова від куратора Руху Олени Діденко, посмішки, жарти, дитячий сміх лунали серед парку, під осіннім сонцем, що вже став рідним для активістів Руху, адже ми продовжуємо вчитися любити землю і працювати на ній саме тут.
Щиро дякуємо за це диво ― особливе відчуття затишку від роботи на землі, яке нам відкрила і подарувала натхненниця і засновниця Руху «За затишну Землю» ― Анна Рутковська.

Дякуємо Почесному квітковому партнеру заходу ― компанії Камелия― нашому постійному партнеру, другу і однодумцю. За допомогу в наданні цибулинок нарцисів дякуємо директору виробництва компанії Ніні Миколаївні Калениченко та менеджеру Олександру Кошелюку. З Вами приємно мати справу 🙂 !

Дякуємо Анна Куценко, директору Київський молодіжний центр, за чиєї підтримки і пройшов наш захід. Приємно мати таких друзів, на чию допомогу і підтримку можна розраховувати.

Дякуємо за інформаційну підтримку події Благодійний фонд ДИТИНЕЦЬ.

Дякуємо нашому давньому другу і однодумцю ― Патріотичне інтернет-радіо “Вольниця” за якісний музичний супровід заходу. Пісні українською лунали в парку і знайшли своїх шанувальників, а також подарували чудову нагоду для запальної дитячо-дорослої дискотеки!

Дякуємо за підтримку КП УЗН Солом’янського району.

Дякуємо за активну участь у події представникам таких ГО та ініціатив, як: клуб «ЕкоЛотос» при KROK University, Парк Нивки Ековідродження, СВЖ «Природа над усе», ВГО «Сокіл».

Дякуємо нашим хорошим і вірним друзям: Ксения Лорелея, Петруку Дмитру, Сергей Гребенюк (Sergey Grebenyuk), Валерію Боженку, Aleksandr Shykhov, Анатолий Белогорский (Anatoly Belogorsky),Светлана Цихоцкая і Татьяна Макаренко
Дякуємо місцевим жителям, які щиро прагнуть підтримувати природну красу і створювати затишок у парку, де пройшло їхнє дитинство, де вони залюбки проводять свій вільний час, гуляють тут із своїми дітьми чи онуками, відпочивають душею.
Щиро дякуємо чарівним Людмилі та Зінаїді за ваш внесок і підтримку.
Ми вдячні кожному і цінуємо внесок кожного у нашу спільну справу ― збереження Життя на Землі.

Також дякуємо за активну участь в акції ініціативним хлопцям і дівчатам з Солом’янської РПО ВО «Батьківщина» та допомогу депутатові Київської міської ради Андрію Андрєєву. Надані сміттєві пакети і рукавички стали в нагоді під час заходу.

* Ще більше емоцій і класних моментів зі Свята створення затишку і краси на землі у наших фото за посиланням https://www.facebook.com/cleanupukraine/photos/…

Залишити відповідь

https://r-tech24.de/review/vpn/