Естафета “Подаруй Землі Квітку!” (від Оксани Григоренко)

Приєднуйтеся до спільноти учасників естафети ПОДАРУЙ ЗЕМЛІ КВІТКУ!
Кожен може, не чекаючи на запрошення, створити свою хвилю, посадивши квітку біля свого будинку, на клумбі чи деінде, і передати квіткову ініціативу #подаруй_землі_квітку щонайменше трьом своїм друзям на фейсбуці.

Цим флешмобом активісти Рух «За Затишну Землю» в рамках проекту Clean Up the World пропонують розпочати спілкування з землею з невеликої, але гарної справи ― з висадження однієї квітки та догляду за нею. Тож висаджуйте її там, де вам зручно буде її поливати Смайлик «smile» .
І якщо ви даруватимете землі квітку вперше у своєму житті ― не забудьте загадати бажання. Зазвичай наші світлі бажання ― це наші мрії, великі і маленькі, і вони збуваються.

Я посадила ніжний бузковий агератум на клумбі. І з радістю передаю квіткову естафету далі своїм друзям: Diana Grankina з AIESEC Kyiv, Анна Куценко з Київський молодіжний центр, Елена Гордийчук і Камелия Киев з вдячністю за підтримку чудової ідеї та щире прагнення зробити рідній землі квітучий подарунок.
За умови флешмобу ви маєте протягом тижня посадити квітку і викласти фото/відео про це на своїй сторінці у фейсбуці, передавши естафету трьом своїм друзям. Натхнення вам і чудового тижня, сповненого гарних емоцій і справ.
Щасти нам усім!

Залишити відповідь

https://r-tech24.de/review/vpn/