Подаруй Землі Квітку 2015

Проект Екологічного руху «За затишну землю» – «Подаруй землі квітку» у розпалі. Зараз в учасників Руху багато роботи. Свої затишні місця вони активно готують до висіву квіток і висадки розсади…

Ми вчимося створювати красу і підтримувати затишок на землі.

Вчимося цінувати те, що природа дарує нам просто так.

Традиційна акція «Подаруй землі квітку – 2015» запланована на 13-14 червня, оскільки цьогорічна весна видалась прохолодна і довелось підлаштовуватись під природу і погоду :).

Цього року проект «Подаруй землі квітку» завітав до дітей школи Dixi та творчого табору «Дзиґа». Разом з дітлахами ми сіяли квіти. Коли розсада підросте і окріпне, ми висадимо її на клумбах, де діти зможуть спостерігати за квітами, дивитись, як вони зростають і квітнуть.

Ви можете долучитись до створених вже затишних місць або ж створити своє. Контактну інформацію дивіться на нашій мапі “ЗЕМЛЯ КВІТІВ” – cleanupukraine.org.ua/mapa.

Запрошуємо до участі в акції усіх, кому цікаво навчитись доглядати за квітами, кому від спілкування із землею стає тепліше на серці.

У кого є своє затишне місце, обов’язково додайте його до «ЗЕМЛІ КВІТІВ». Нехай про вас дізнається вся Україна.

І нехай така квітуча краса надихає на народження нових імпульсів світла і тепла в наших серцях. І чарівність світу навкруги заграє для нас по-новому, створюючи свою унікальну музику самими різними відтінками і ароматами.

Залишити відповідь

https://r-tech24.de/review/vpn/