29 вересня 2016 р. «Новій Атлантиді» виповнюється 20 років!!!

14516613_1470618026298157_184156692990037904_n

29 вересня 2016 р. «Новій Атлантиді» виповнюється 20 років!!!

20 років тому на небосхилі молодіжних громадських організацій засяяла Восьмикінечна Зірка «Нової Атландити» завдяки Засновниці, Натхненниці та Президенту – Анна Рутковська – чарівній і неймовірній жінці з безмежним серцем. Під її тепле і лагідне крило прийшли тоді ще юні хлопці та дівчата, що тільки починали свій дорослий шлях. І це було Великим дарунком Долі, тому що для них з цією зустріччю відкрився новий світ – світ Любові, прийняття та Щастя.

Усі ці роки «Нова Атлантида» дарувала підтримку, глибокі справжні почуття, відчуття захищеності й оберегу, усвідомлення того, що в тебе є Родина, яка в будь-яку складну або радісну хвилину розділить з тобою все, зрозуміє та подарує тепло душі, надію і віру.
Під її сяйвом відбувались зустрічі та знайомства з людьми, близькими за духом, перетинались долі, створювались родини, народжувались діти – діти Нової Атлантиди, і завжди йшла боротьба за Світло кожної душі.

Під її зіркою народились нові громадські організації, що почали вже свій шлях становлення та дорослішання: Екологічний Рух «За Затишну Землю» в рамках проекту Clean Up the World, Громадське об’єднання Вольниця, Патріотичне інтернет-радіо “Вольниця”, ГС “Воля Громади”.
Її досвід та ідеї завжди були і є гарним прикладом, що надихав та надихає інші громадські організації у створенні і впровадженні нових соціальних проектів.

І які б іспити не влаштовувала доля, «Нова Атлантида» гідно йде своїм шляхом, живе одвічними найвищими цінностями: теплом сердець, відкритістю душ, доброзичливістю та вдячністю, радістю, силою духу, волею, прийняттям, почуттям, що ми всі єдині на цій землі, знаючи і відчуваючи, що цей дивовижний світ створений з Любов’ю.

Тож хочемо привітати з Днем Народженням «Нової Атлантиди» усіх, для кого вона стала провідною Зіркою, світло якої і зараз осяює життєвий шлях!

Нам 20 років!!! Вітаємо!!!

Залишити відповідь

https://r-tech24.de/review/vpn/