Квітковий простір живе і розширюється!

Для Руху «За Затишну Землю» вівторок видався плідним! У зв’язку з відновленням водного каскаду в центральній частині Солом’янського парку довелося влаштувати вимушений переїзд деяким квітам! Але все обійшлося добре – квітки знайшли своє нове місце проживання! А деякі з них ще знайдуть в суботу під час проведення Толоки у суботу, тому що з’явилась нова клумба, яка теж хоче вдягнути своє яскраве квіткове вбрання. І під час спільної роботи, дякуючи Karen Manukian, виникла ідея як можна її прикрасити в українських традиціях:-) Квітковий простір живе і розширюється, наповнюючи світ красою і затишком, а серця людей радістю і спокоєм від такої краси!

Тож, в суботу 29 квітня у парку відбудеться Толока, яка об’єдналась з соціально-екологічною акцією з прибирання «Зробимо Україну чистою разом!», для всіх небайдужих місцевих жителів і просто небайдужих людей, яким важливо зберегти природний скарб, яким вони володіють – куточок живої природи – рідний Солом’янський Парк. Тому що для багатьох він став історією їхнього життя, історією життя їх дітей і онуків, тому що в ньому знаходять сили та натхнення, справжній відпочинок для душі і тіла.

Початок об 11-00.
Вхід з вул.Волгоградської.
Приходьте, будь ласка:-)

Трохи вдячності за природні дарунки через вашу працю і час – і природа ще більше відгукнеться до вас своєю щирістю і щедрістю.

Тел. для зв’язку 063-228-12-97 Олена.
P.S. Кожен знайде собі роботу по душі:-) Із собою можна взяти рукавички для прибирання.

Залишити відповідь

https://r-tech24.de/review/vpn/